Kisu%20kukkineen-normal.jpgEilen en jaksanut kirjoitellakaan, olin  Onnan synttäreillä ja sieltä tultuani olin niin poikki että menin nukkumaan. Juhlat olivat mahtavat samoin sankaritar ja velipoika Vilpo hän tuli ja sanoi että hän kuiskaa jonkun jutun ja ja kun annoin siihen mahdollisuuden hän vihelsi korvaani ja taisi tehdä sen hyvin monelle juhla vieraalle, lahjoja oli tullut potkupyörä ja teline jossa oli piirustuslaatta johon voi piirtää liiduilla ja sitten pyyhkiä pois olivat varmaan mieluisammat niiden kanssa hän touhuili ja hyvin onnistui juhlakakusta kynttilöiden sammuttaminenkin, hauskaa oli.

Tänään olen laitellut ruokia huomiseksi ja lauantaiksi kun tulee vieraita, huomenna poikani vaimoineen he siivoavat parvekkeen oikein  kunnolla hyvä tehdä ennen kylmien päivien tuloa. Lauantaina tulee heidän poikansa perheineen kuusi henkilöä , heistä on neljä nuoria liikuntaa harrastavia joille ruokakin maistuu, toivottavasti.

Kävin eilen ja myös tänään sauvalenkillä ettei liikunta vallan unohdu, mukava siellä oli kävelläkin kun oli niin hieno sää vallankin tänään.

Odottelen että saisi varmuuden siitä muuttamisesta nyt kun on vielä kesäiset säät on ikävää sitten kun tuulee ja lunta pyryttää mutta ei kai sinne voi ennen muuttaa kunnes valmiiksi saadaan, pelkään vaan ettei käy niinkuin viime syksynä asunto oli myynnissä kun äkkiä' olinkin sillä päällä etten haluakkaan muuttaa, ei silloin ollut kyllä asuntoakaan saatavissa niin lähellä poikani kotia.

On se kyllä niin suuri asia vallankin tässä iässä muuttaa vallan eri kaupunkiin että jos sitä alkaa ajatella alkaa pyörryttää, siispä en ajattele.